Dekor szolgáltatások

Reklámtábla
Bármilyen méretre, alapanyagra készítünk reklámtáblákat. Figyelembe vesszük a környezetet és a legfeltűnőbb, legcélravezetőbb kivitelben készítjük el Önnek úgy, hogy közben tudjuk, a mai világban senkinek nincs felesleges kidobni való pénze.
Világító tábla
A hosszú téli esték, a forgalmas nyári sötét éjszakák elengedhetetlen kelléke egy jó helyre kihelyezett kellő méretű és figyelemfelkeltő grafikával ellátott világító tábla. Tervezzük, gyártjuk, automatizáljuk, szereljük.
Irányító-, utca tábla
Több önkormányzatnak is gyártunk utcatáblákat, irányító táblákat, fényvisszaverő kivitelben is melynél fontos az időtállóság. Ha csak a cégét szeretné (mivel már kötelező) a kapujára kiírni, vagy az irodaházába, teremgarázsba szeretne irányító táblákat kitenni, keressen meg minket!
Számítógépes betűkivágás
Más néven plotterezés. Nincs ember, aki ne próbálkozott volna a papírboltban kapható előre kivágott betűkből kiírni egy reklámszöveget az autójára vagy az üzlete bejáratára. Az eredményt nem kell osztályozni. A számítógépes betűkivágással mindez már a múlté. Többféle színű és minőségű alapanyagból kivágjuk a szöveget, formát, amit egyszerűen lehet utána egyben ragasztani a kívánt felületre legyen az autó, kirakat vagy tábla! Természetesen a felragasztást is vállaljuk, ha Ön nem szeretne vele birkózni.
Kirakat dekoráció
Egy szép kirakat fél siker az üzletben! Számos megoldást kínálunk amivel feltűnőbbé teheti kirakatát, üzletét, persze a jó ízlés határain belül. Helyszíni felmérés után látványtervet készítünk, amiből még mielőtt elvégeznénk a munkát láthatja, hogy milyen lesz. A látványterv finomítása, elfogadása után legyártjuk a reklámot és ki is helyezzük!
Épület üveg fóliázás
Hővédő, biztonsági vagy csak kényelmi szempont, hogy ne lássanak be. A legjobb minőségű fóliákból megoldjuk a problémáját.
Gépjármű dekoráció
Egy-egy kisebb felirattól az autó teljes becsomagolásáig állunk rendelkezésére. Hátunk mögött tudva már több száz autót bizton jelenthetjük ki, hogy autódekorálásban is otthon vagyunk. Szövegek, fotók, grafikák, mindent azért, hogy cégének reklámot jelentsen. Az autót felmérjük, lefotózzuk, látványtervet készítünk (így még az előtt láthatja autóját, mielőtt legyártanánk a reklámot) és matricázunk. Mindezt kedvező áron és nagyon rövid határidővel. Telepünkön található fűtött garázsokban egész évben várjuk az autókat, kamionokat, buszokat!
Molinó
A molinó más néven ponyva rendkívül jó reklámfelület. Közvetlen nyomtatva ár érték arányban a legjobb megoldás nagy méretű reklámok készítésére. Egyben 300 cm szélességben bármilyen hosszan tudunk nyomtatni teljes fotógrafikát, de összehegesztve nincs méretbeli határunk! Ringlizve vagy bujtatóra konfekcionálva is, természetesen igény szerint szereléssel!
Építési háló
Hasonló megoldás mint a molinó azzal a különbséggel, hogy ez a háló lyukacsos szerkezetű amin át tud fújni a szél. A kis lyukakat néhány méterről már nem is lehet látni, egybefüggő grafikát láthatunk, de nem áll fent annak a veszélye, hogy egy nagyobb szélben vitorlaként viselkedjen! Legjellemzőbb felhasználási felület a panelházak felújítása alatt a homlokzatot ilyen reklámmal szoktuk ellátni!
Oneway (perforált ablakfólia)
Egy kedvelt megoldás a kirakat dekorációra. A lyukacsos szerkezetnek és a sötét ragasztó felületnek köszönhetően ha az üvegre felragasztjuk belülről nem zavar a kilátásban, kívülről mégis olyan mint egy reklámtábla. Autók szélvédőin is szoktuk használni.
Mágnes fólia
Különböző vastagságú mágnes fóliákat autók dekorálásához szoktuk leginkább használni. A nyomtatott grafikát a mágnesre ragasztjuk, igény szerint lamináljuk és egy tökéletes megoldás olyan autókra amiket több céllal használnak. Pl.: Taxi, betegszállítás, olyan autó amit céges és saját célra is használunk (pizza futár).
Habbetű
A 3D-s habbetűk dizájnos megjelenést kölcsönöznek az üzletnek. Plasztikus betűknek is hívjuk őket. Egy könnyű habból vágjuk ki a kért grafikát, színezzük és ragasztjuk. Kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, igény esetén megvilágítva igazán szép megjelenést tudunk biztosítani vele!