Kötészet

Vágás
Az általunk gyártott termékeket mindig pontosan a kért méretre vágjuk
Laminálás
Védőfólia a nyomat mindkét oldalán ami keményebbé, fényesebbé, vízállóvá teszi a nyomatot. A laminálás lehet peremes, amikor a kész termék szélén van néhány milliméter fólia, illetve éles laminálás amikor ezt levágjuk! Árlisták, éttermi asztali kínálók, törzsvásárlói kártyák, itallapok esetében szoktuk leginkább alkalmazni.
Fóliázás
A lamináláshoz hasonló eljárás azzal a különbséggel, hogy harmad olyan vastag fóliát viszünk a nyomatra. Két oldali fóliázás lehet matt vagy fényes. Étlapok, névjegyek, kínálók exkluzívabb megjelenéséhez ajánlott!
Spirálozás
Naptárak, füzetek összefűzéséhez tökéletes megoldás a fém ikerspirál ami a műanyaggal szemben szebb és tartósabb.
Biegelés
A biegelés a vastag papír \"U\" alakban történő gyengítése, aminek köszönhetően hajtáskor az anyag nem törik, szépen hajlik. Meghívók, hajtott kínálók, itallapok esetében alkalmazzuk!
Riccelés
Az egyedi méretű címkék gyártásának a lelke. A nyomtatás után vágókések segítségével az öntapadó anyagot a beállított helyen hordozóig bevágjuk. Így könnyen leszedhető lesz a címke az ívről!
Perforálás
Jegyek, meghívók, belépők, vagy csak bónusz kártyák esetében használjuk. Az anyagot egy szaggatott késsel bevágjuk, hogy a letépendő rész könnyen téphető legyen!
Tűzés
Füzetek, papírok, ajánlatok összetűzése, irkafűzése.
Hajtás
Hajtott szórólapok, körlevelek, kis kínálók hajtása
Lyukasztás
Lefűzendő iratok, árcímkék, minden ami lyukasztást igényel.
Stancolás
Nagy szériában készített címkék vagy akár dobozok is stancszerszámmal készülnek, de stancolásnak hívjuk a kis címkék egyedi formára való vágását. Stancszerszám készítés minden esetben a megrendelő tulajdonát képezi.