Nyomdai szolgáltatások

Névjegy
Legyen az fekete-fehér, színes, normál vagy kreatív papíron, egy vagy kétoldalas, laminált vagy fóliázott, kerekített sarkú vagy hajtott mi megoldjuk
Szórólap
A szabvány szórólapokon kívül lehetőség van extra méretekben is és extra alapanyagon is hirdetnie cégét. Egy, két vagy több oldalas, hajtott vagy tűzött, nem gond.
Plakát
A legkisebbtől a legnagyobbig. A/3-as mérettől az óriás plakátig mindent elkészítünk és a kihelyezésben is segítünk.
Levélpapír
Kis és nagy szériában egyaránt gazdaságosan gyártjuk le önnek azt a levélpapírt ami a cége arculatához a legjobban passzol
Étlap
Az étlap egy kényes téma, mert mindenkinek saját elképzelése van amit szeretne rövid időn belül kézben is fogni és elégedetten a vendégei kezébe adni. Ebben is segítséget tudunk nyújtani. Az elmúlt években több étteremnek, több fajta étlapot készítettünk aminek köszönhetően rengeteget tanultunk és rengeteg ötlettel tudjuk segíteni elképzelését.
Prospektus/katalógus
Minden méretben, terjedelemben, alapanyagban, kivitelben gyártunk prospektusokat, kis és nagy szériában is
Naptár
Asztali, fali, zseb, speditőr, határidő. 1 db-tól a több ezres megrendelésig. Rendkívül jó ajándék a családnak a saját fényképes egyedi fali naptár!
Meghívó, ültető kártya
Esküvő, ballagás, rendezvény elengedhetetlen kelléke a megfelelően megszerkesztett igényes meghívó és ültető kártya.
Bérlet
Heti, havi, néhány alkalmas, sorszámozott, vonalkódos, laminált vagy fóliázott. Bármilyet is szeretne, segítünk a megtervezésben és a kivitelezésben is!
Mappa
Laptartó mappáinkkal még egységesebbé teheti cégét. Ha fontos a megjelenés, árajánlat adás akkor elengedhetetlen egy igényes mappa.
Öntapadó címkék bármilyen méretben és alapanyagon
Egyik specialitásunk a címke gyártás. Kis és nagy szériában egyaránt elsők vagyunk a piacon. Ívekben és tekercsben is dolgozunk. A tekercses címke nyomtatásnál papír, műanyag és thermo alapanyagra dolgozunk, inkább a nagy szériás rendeléseknél gazdaságos megoldás. Tekercses címkenyomó gépekbe alapanyagot (címkét és festékszalagot) is forgalmazunk.

Íves címke alapanyagot standard méretre ritzelve 100 ív / doboz kiszerelésben forgalmazunk, de nyomtatunk is rá igény szerint. Ívekben lehetőség van jó áron gyártani a kis szériás, induló termékekre kerülő vagy csak otthoni használatra (fűszer címke, pálinka vagy bor címke) rendelt termékeket. Nem standard méretű címkéket is tudunk gyártani. Itt utólag ritzeljük vagy vágjuk a megfelelő méretre a kért terméket.
Speciális címkegyár gépünkkel lehetőség van akár 1 db címke egyedi formára stancolására is!!! Ez a gépünk kültéri műanyag alapanyagra nyomtat és nyomás után körbe is vágja a címkét az adott formára. Egyéb munkáink között csináltunk már motorra gyári matricát, óvodai jeleket, céglogós reklám matricát de autókra, kerékpárra és kirakatra is készítettünk már egyedi elképzelések alapján matricákat!
Hűtőmágnes
Lehetőség van egyedi hűtőmágnes készítésre. Speciális gépünkkel közvetlen tudunk mágnesre nyomtati. Legfőképp pizzériák, éttermek esetében érdekes ez a lehetőség ahol van házhoz szállítás, mert reklámanyagként tudunk készíteni igazán kedvező áron hűtőmágnest (amit mindenki feltesz a hűtőjére), de ajándékba is rendkívül jó ötlet. Készítünk továbbá mágnest gépjárművekre is. Abban az esetben ha taxizik, vagy a céges autón nem kell, hogy állandó reklám legyen ez a megoldás a legjobb.